Your address will show here +12 34 56 78

Maya skin & laser clinics is de specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. In onze nieuwe vestiging in Uden richten wij ons op het voorkomen en verhelpen van uw huidprobleem met een persoonlijke benadering.

In onze vestiging in Uden richten wij ons op het voorkomen en verhelpen van uw huidprobleem met een persoonlijke benadering. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht voorop. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH bewaakt het kwaliteitsniveau van de behandelingen en de kennis die hier aan ten grondslag ligt. Daarnaast zijn wij als huidtherapeuten ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

 

 

“Elke patiënt behandelen wij individueel op persoonlijke wijze”

Na mijn opleiding als doktersassistente werd mijn interesse gewekt voor huidverbetering. Zo besloot ik verder te studeren voor huidtherapeut. Na mijn studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht heb ik ruim 3 jaar ervaring opgedaan in verschillende huidtherapie praktijken.


In het ziekenhuis werkte ik eerst als doktersassistente en assisteerde ik de dermatologen waardoor ik veel ervaring op deed in de klinische beoordeling van huidziekten. In mijn werkverleden als huidtherapeut hield ik me voornamelijk bezig met huid verbeterende behandelingen, laserontharing en acnetherapie

  • Text Hover
Ayse Korkmaz

Huidtherapeut

Specialisatie

· Acné

· Laserontharing

· Peeling

· Oedeem therapie

· Wondzorg

 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

  • Text Hover