Your address will show here +12 34 56 78
Over ons
"Persoonlijk aandacht staat
bij ons voorop"

In onze vestigingen in Uden (Mondriaanplein en Ziekenhuis Bernhoven) richten wij ons op het voorkomen en verhelpen van uw huidprobleem met een persoonlijke benadering. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht voorop. De praktijk is in 2017 opgezet door huidtherapeut Ayse Korkmaz. In middels bestaat ons team uit 3 ervaren huidtherapeuten die de gezonde, beschadigde en zieke huid behandelen.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH bewaakt het kwaliteitsniveau van de behandelingen en de kennis die hier aan ten grondslag ligt. Daarnaast zijn wij als huidtherapeuten ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.  Sinds 2003 vallen huidtherapeuten onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het doel van de Wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg.

  • Text Hover
  • Text Hover
Het Team
  • Text Hover

Ayse Korkmaz

Eigenaar / Huidtherapeut
Na mijn opleiding als doktersassistente werd mijn interesse gewekt voor huidverbetering. Zo besloot ik verder te studeren voor huidtherapeut. Na mijn studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht heb ik ruim 3 jaar ervaring opgedaan in verschillende huidtherapie praktijken.

In het ziekenhuis werkte ik eerst als doktersassistente en assisteerde ik de dermatologen waardoor ik veel ervaring op deed in de klinische beoordeling van huidziekten. In mijn werkverleden als huidtherapeut hield ik me voornamelijk bezig met huid verbeterende behandelingen, laserontharing en acnetherapie
  • Text Hover

Loes van Eijk

Huidtherapeut
In 2014 studeerde ik af voor de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Gedurende en na de opleiding ben ik in diverse praktijken en klinieken werkzaam geweest waar ik veel verschillende aspecten van de huidzorg heb mogen zien. Hierdoor heb ik op veel vlakken kennis en ruime ervaring opgedaan en me zowel op medisch als cosmetisch gebied ontwikkeld.

Sinds april 2019 ben ik binnen het team van Maya Clinics aan de slag gegaan en houd ik me voornamelijk bezig met huidverbeterende behandelingen en lasertherapie. Om up-to-date te blijven in het vakgebied en aan de hoge kwaliteitseisen te blijven voldoen volg ik periodieke bij- en nascholing en ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH).
  • Text Hover

Allon Heurkens

Huidtherapeut
In juni 2020 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik in diverse klinieken stage gelopen waar ik veel ervaring en inzichten van verschillende behandeltechnieken heb opgedaan. De diversiteit aan huidaandoeningen en huidbehandelingen binnen het vakgebied vind ik erg interessant. Ik heb voor Maya Skin & Laser Clinics gekozen vanwege de professionele werkwijze en breed scala aan behandelingen.

Binnen Maya Skin & Laser Clinics voer ik o.a. diverse huidtherapeutische behandelingen uit en geef ik productadvies. Ik haal hier veel voldoening uit mijn werk als huidtherapeute door patiënten te helpen met het verbeteren van huidproblemen op zowel medisch- als cosmetisch gebied. Dat een patiënt binnenkomt met pijn of ongemakken en je kunt dat verbeteren of oplossen, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast staan in mijn werk als huidtherapeute kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ten slotte vind ik mijn passie in het opstellen van een behandelplan op maat en het streven naar een optimaal behandelresultaat!” 
  • Text Hover

Marleen Benders

Huidtherapeut
Hi! Mijn naam is Marleen en ik ben sinds september 2020 werkzaam als huidtherapeut bij Maya Skin & Laser Clinics. In 2018 ben ik als huidtherapeut afgestudeerd en daarvoor heb ik mijn schoonheidsspecialiste diploma behaald. Ik heb altijd al veel affiniteit met de huid gehad! Voordat ik bij Maya Skin & Laser Clinics aan de slag ben gegaan heb ik in verschillende huidtherapeutische praktijken gewerkt, waaronder een dermatologische kliniek, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan over de huid en verschillende huidaandoeningen. Alhoewel deze ervaring erg leuk was, ligt mijn passie toch bij huidverbetering en de cosmetische huidbehandelingen. Dit is dan ook de rede waarom ik met veel plezier in het leuke en gezellige team van Maya begonnen ben! Ik ben er voor jullie om jullie te voorzien van gezonde en mooie huidjes door middel van een passend huidadvies en intensieve huidbehandelingen. Ik vind het leuk om resultaat te behalen en zal er alles aan doen om samen met jou het doel te bereiken! 
  • Text Hover

Aysun Korkmaz

Schoonheidsspecialiste
Nadat ik mijn schoonheidsspecialiste opleiding heb afgerond ging ik direct aan de slag bij Maya skin & laser clinics. Binnen het team van maya clinics houd ik me voornamelijk bezig met schoonheidsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen en lasertherapie. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in de voedingssupplementen die de huidverbetering kan optimaliseren. Regelmatig blijf ik cursussen en nascholingen volgen om op up to date te blijven van de nieuwste kennis en ontwikkelingen binnen het vakgebied. 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

  • Text Hover