Your address will show here +12 34 56 78
Microneedling

Microneedling is een innovatieve behandelmethode op het gebied van huidverbetering. Met behulp van een dermapen wordt de lederhuid licht beschadigd. De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

Microneedling wordt succesvol toegepast bij:

 

  • Acné littekens

  • Rimpels en fijne lijntjes

  • Grove poriën

  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

De behandeling

Door de huidtherapeut wordt de huid eerst goed gereinigd met alcohol. In overleg met de patiënt zal bepaald worden welk gebied er wordt behandeld. Afhankelijk van de indicatie en huidconditie stelt de huidtherapeut de behandeldiepte van de naaldjes van de Dermapen in, dit kan variëren van 0,5 mm tot 2,5 mm. De microneedlingpen wordt daarna met roterende bewegingen over uw huid bewogen. De behandeling voelt licht scherp aan. Indien gewenst is het mogelijk om de huid eerst met een verdovende crème te behandelen, dit zal tijdens de intake met u worden besproken.

  • Text Hover
  • Text Hover
Vergoeding door zorgverzekeraar

Indien u aanvullend verzekerd bent, wordt camouflagetherapie váák gedeeltelijk of geheel vergoed. Dit is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft afgesloten, met name de aanvullende verzekering. Voor de zekerheid verwijzen wij u naar uw verzekeringspolis.