Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Over ons

Maya skin & laser clinics is de specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. In onze nieuwe vestiging in Uden richten wij ons op het voorkomen en verhelpen van uw huidprobleem met een persoonlijke benadering.

  • Text Hover
  • Text Hover

In onze vestiging in Uden richten wij ons op het voorkomen en verhelpen van uw huidprobleem met een persoonlijke benadering. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht voorop. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH bewaakt het kwaliteitsniveau van de behandelingen en de kennis die hier aan ten grondslag ligt. Daarnaast zijn wij als huidtherapeuten ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

 

Sinds 2003 vallen huidtherapeuten onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het doel van de Wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg. In artikel 34 staan de deskundigheidsgebieden en opleidingseisen omschreven. Wie een diploma heeft dat aan de eisen voldoet, heeft recht op het voeren van de beschermde opleidingstitel. Hiervoor heeft hij of zij een 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of de Haagse Hogeschool.

“Elke patient behandel ik individueel op persoonlijke wijze”

Na mijn opleiding als doktersassistente werd mijn interesse gewekt voor huidverbetering. Zo besloot ik verder te studeren voor huidtherapeut. Na mijn studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht heb ik ruim 3 jaar ervaring opgedaan in verschillende huidtherapie praktijken.

In het ziekenhuis Bernhoven werkte ik eerst als doktersassistente en assisteerde ik de dermatologen waardoor ik veel ervaring op deed in de klinische beoordeling van huidziekten. Daarnaast deed ik met name de wondzorg op de poli en behandelde ik de mensen met vochtproblemen, de oedeemtherapie. In mijn werkverleden als huidtherapeut hield ik me voornamelijk bezig met huid verbeterende behandelingen, laserontharing en oedeemtherapie.

  • Text Hover
Ayse Korkmaz

Huidtherapeut

  • Text Hover

Wij gebruiken de beste huidproducten. Voor elke huidtype…..

  • Text Hover