Waar bent u op zoek naar?

Persoonlijk aandacht staat bij ons voorop!

+31 (0)6 46 76 74 98
Mondriaanplein 57, 5401 HX Uden

VET VERWIJDEREN ZONDER OPERATIE

Cryolipolise

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van plaatselijk vet bevriezen. Tijdens
de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met uw ogen dicht of u kunt een filmpje aanzetten op Netflix. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Na de behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze behandeling.

Voor wie is cryolipolise geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Hoeveel cryolipolise behandelingen?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen adviseren we drie behandelingen en een onderhoudsbehandeling per jaar, verder is de interval tussen de behandelingen 8 tot 10 weken.

Thuisadviezen

De Cosbeau slimming serum is aangeraden om na de behandeling als thuisproduct in te zetten. Dit zorgt voor versteviging van de huid.
Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen en minimaal anderhalf tot twee liter water te drinken. Gezonde voeding is uiteraard ook geadviseerd, wij hebben in de kliniek ook een fatburning programma die we adviseren met tips en trucks over voeding.